Followers

Sunday, September 16, 2012

Miss yOu!!!

Assalamualaikum you all....... Seriously saya sgt rindu awak!!! yuppps.... you! the one who reading my blog! Miss you guys damd much!!! miss my blog too!!! lama gilos tak update weyhh.... kalau tak salah the last one aku update wish ramadhan kat korang kan? en3 pasal raya lansung tak dak kan? okey sangat sadis di situ... phewww.... kadang2 aku rindu my old life... haha... but don't worry... of course i don't miss at all the bad side of my life... hehe... aku just rindu nak hangout dgn kawan2 aku weekend.... nak window shopping dgn diorang.... huk3.... serius nak teriak!! :P
Life aku kat sini mmg lebih tenang... of course! and dekat sini aku bnyak belajar untuk perbaiki diri.... tapi... mmg tak lah nak keluar window shopping selalu kan... tesco ja kot paling dekat... dok best!!! haha.... gila demand! :P but aku masih bersyukur dengan aturan Allah untuk perjalanan hidup aku... ^_^

Oraite finish!! amende aku merapu weyh? =.='

Ahah!! aku tak pernah bagi pun kan gambor new life aku kat sini?? nnt la eh kalau rajin... aku mmg pemalas kalau bab upload gambo ni... tangkap gambo agak rajin la.... :P

hahhhhhhh!!!! sapa beli novel baru wei? mai ar share.... aku dah jadi macam katak bawah tempurung kot dok sini.... sadissssss gilossssssss..... tau ar cuti sem nnt nak g bertapa kat popular ja keja aku... tak mau buat benda lain dah.... hahahaha....

BUT.... ada la jugak aku beli novel hahaha.... bukan la tak beli terus... but jarang gila nak beli novel tu.... :)

aku beli novel Qaseh Nuralia Imani..... Bisikan Kata Hati.... Coke and sundae 2..... tapi..... #erkkk.... berapa banyak tapi aku nak gna ni? abaikan!# tiga2 buah novel ni aku tak baca lagi.... sebab.... i just use my friend adress.... and.... i don't have time yet to go to his house.... T_T banyak benor halangan.... jadi.... tiga2 buah novel ni masih bertapa di rumah kawan aku kat sungai lalang.... masih cun melecun dalam kertas pembalut.... in sya Allah.... haha...

One the way on the road aku baru order novel Acik Lana pulak!!!! Yang ni mmg sepantas kilat aku bg nama dekat Acik sebab aku mmg tunggu cita ni publish!! keh3.....

and........ actually bnyak lagi kot dalam list yang aku nak beli.... tapi tak terdaya nak beli.... sobs2.... anyone baik hati nak kasi free? hahaha.....

oraite.... en3 ni just untuk lepaskan gian aku menulis ja.... sebab... assignment dok siap lagikkk,,,, sila nangis!! haha.... ambik la gambO ni buat penutup en3.... haha...


Ohhh sila abaikan muka aku yg sgt cun tu okeyh?? haha.... 


                                           video

Ahah!!! and ni pulak lagu penutup.... sila hayati lirik tu.... =)

No comments:

Post a Comment